Jump to content

z1pa

Project Managers
 • Content Count

  84
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • CSPOWER Points

  255 [ Donate ]

Profile Song

z1pa last won the day on February 28

z1pa had the most liked content!

2 Followers

About z1pa

 • Rank
  Detinator ELITE
 • Birthday 12/21/1993

Personal Information

 • Age:
  25

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. Sunt total CONTRA, de ce am luat aceasta decizie? Este mult mai usor pentru admini sa-si faca treaba decat sa stea sa posteze banuri, ar putea face orice altceva. Hotararea asta am luat-o pentru voi, nu pentru mine, avem activitate admini unde eu impreuna cu restul Detinatorilor, vedem ficare comanda data de un admin, verificam ficare ban dat, deci, banlist-ul ar fi inutil.
 2. Iti voi da unban iar Antrenorul v-a suferii consecintele. 1: Baiatu joaca de mult pe server si stiu ca nu are nici un cod 2: Gradul lui, nu-i permite sa ceara wargoods 3: Incalcarea regulamentului (punctul 1.8) ( 1.8: La straini NU SE CERE WARGOODS, NU SE FACE SS, SE FACE DOAR DEMO !!!) UNBANNED. T.C.
 3. Nu stiu daca vre-un admin s-a uitat la acest demo sau macar a avut rabdare sa-l vada pana la final, dar ala clar 100% nu este wall, tocmai de asta omu isi da si interesul pentru unban, nu ai cum sa spui ca-i wall, abea de facea 1 frag si voi il banati pe motiv wall, nici nu vreau sa deschid lista de banuri, cred ca mi-as pune mainile-n cap, astept si parerile altor admini, va rog, aveti rabdare si urmariti demo-ul pana la sfarsit, daca voi credeti ca ala este wall, il voi bana inapoi, pana atunci, @balalaika74a primit unban.
 4. Contra - citeste regulamentul si revino cu o cerere noua. Multumesc. T.C.
 5. Asteptam explicatia + dovada banarii de la @Vasi
 6. Mult succes mai departe, te asteptam cu mare drag inapoi langa noi
 7. Asteptam sa vedem dovada + explicatia adminului respectiv. EDIT: Din cauza ca adminul Nervosu nu poate intra forum, am discutat cu el si problema s-a rezolvat, imi cer scuze de problema aparuta, primisei 1 warn de la anti-cheat dar posibil sa fi gresit anti-cheat-ul, banul ti-a fost scos si Nervosul v-a primi un avertisment. Multumim.
 8. Iti voi scoate banul iar eu voi primi -1. data viitoare te ard cu dovada T.C.
 9. Se vedea clar ca foloseai wall + aim, banul ramane + ca te reclama jumatate de server.
 10. Incetati cu DUBLU-POST va rog, exista buton de edit. !!!
 11. 1: Eu nu am vazut nimic de wall, se vede dupa cum se intoarce cu "camera" pentru a auzi pasii, la ultima faza, al lui a trecut pe langa el, a intrat pe porti si ala l-a omorat, era normal sa stie ca-i acolo 2: Tinta nu ii sarea deloc, nu stiu unde vedeti voi tinta sarita 3: Mai asteptam pareri. EDIT: Un demo se face minim 3 runde CONCRETE !!!
 12. Pro doar daca te straduiesti sa intrii TeamSpeak, altfel putem discuta cu tine si te putem invata
×
×
 • Create New...