Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

Knock?

Global-Moderators
 • Content Count

  151
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • CSPOWER Points

  1,130 [ Donate ]

Knock? last won the day on February 20

Knock? had the most liked content!

4 Followers

About Knock?

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. I Fără eforturi pentru a ajuta companiile de software să înțeleagă mai bine modul în care sunt utilizate produsele și soluțiile lor, Flexera a achiziționat furnizorul de analiză de utilizare a software-ului Revulytics. Într-un raport recent al companiei Flexera, compania a constatat că, în timp ce companiile care înțeleg utilizarea sunt mai sigure în valoarea pe care o aduc, doar 35% dintre companii sunt capabile să obțină aceste date de utilizare. Flexera speră că adăugarea cu Revulytics va oferi mai multe informații despre utilizarea produselor de date de conformitate, comportamentul utilizatorului și telemetrie și mesagerie în aplicație. Monetizarea software-ului este mai mult decât licențiere și aplicare; este de asemenea despre înțelegerea utilizării efective a produsului. Această perspectivă permite echipelor de produse să ia decizii mai bune, bazate pe date și oferă echipelor de conformitate datele acționabile de care au nevoie pentru a genera venituri din utilizarea fără licență ”, a declarat Brent Pietrzak, SVP și directorul general al Diviziei Furnizori Flexera. „Cu oameni și produse incredibile la Revulytics, extindem oferta noastră pentru a oferi companiilor de software și tehnologie o idee și mai mare cu privire la construirea și implementarea modelelor lor de afaceri digitale.” Capabilitățile cheie Revulytics vor aduce la Flexera includ: Inteligență de conformitate: capacitatea de a vedea unde sunt utilizate versiunile piratate ale software-ului Informații despre utilizare: informații despre utilizarea funcțiilor, analiza comportamentului clienților și tablouri de bord cu analitice și telemetrie. „Revulytics a ajutat furnizorii de software din lume să conducă la rezultate mai bune în afaceri. Clienții noștri beneficiază de valoarea din ce în ce mai mare a analizelor de utilizare a software-ului - de la soluțiile noastre de conformitate care măresc direct veniturile noi din licențe către soluțiile de gestionare a produselor care oferă aplicații mai bune pe care clienții lor le plac ”, a declarat Joseph Noonan, președinte și CEO al Revulytics. "Prin unirea forțelor cu Flexera, portofoliul extins permite clienților noștri să realizeze și mai multă valoare din IP-ul lor, să îmbunătățească relațiile cu clienții și să își dezvolte afacerea."
 2. Windows 10 a împins întotdeauna reclame la utilizatorii de pe desktop și, aparent, în moduri mai puțin subtile în ultimele timpuri, însă această practică tocmai a atins înălțimi noi - sau ar trebui să fie adâncimi - Microsoft sugerează că utilizatorii Firefox ar trebui să adopte propriul browser Edge reînnoit. în schimb. Așa cum a fost evidențiat într-o postare pe Reddit, s-ar părea că cei cu Mozilla Firefox instalat primesc o „sugestie” în meniul Start care prevede: „Încă folosești Firefox? Microsoft Edge este aici ”, furnizând o legătură prin care să instaleze noua versiune a browserului Microsoft bazată pe Chromium. Aceasta este o mișcare mai plăcută pentru ca Microsoft să încerce să-i convingă pe cei care vor instala Internet Explorer că Edge ar fi o opțiune mai bună, deoarece acestea sunt ambele browsere ale companiei oricum. Încercarea de a-i face pe fanii Firefox să defecteze Edge prin sugestii din meniul Start este, însă, un alt lucru și, în mod inevitabil, îi va enerva pe câțiva oameni. Deși este interesant de văzut că Microsoft vizează Firefox, mai degrabă decât ceea ce ar părea să fie ținta cea mai evidentă: browser-ul dominant Chrome (unde gigantul software are mai multe șanse să găsească utilizatori nemulțumiți, poate - ca cei de pe calculatoarele mai mici) care s-au săturat de antics-urile de lunga perioadă ale memoriei de la Chrome). În general, Edge reînnoit al Microsoft a primit o recepție destul de pozitivă, însă faptul că testarea lor la acestea pare să pună capăt browserului oricărui utilizator, în majoritatea cazurilor.
 3. Nevoia de firewall-uri de computer s-a dezvoltat pe măsură ce tehnologia Internetului s-a extins și dezvoltarea de malware a crescut. Troienii ar putea deschide porturi pe calculatoarele utilizatorului pentru a trimite în secret date, iar snifferele ar putea căuta vulnerabilități în conexiunea de rețea care să îi permită exploatarea. Chiar dacă evoluțiile tehnologiei antivirus și malware s-au îmbunătățit semnificativ în acest timp, firewall-urile rămân în continuare o cerință recomandată pentru toți utilizatorii de PC, deoarece riscurile au evoluat în loc să se oprească. În timp ce orice program antivirus bun poate preveni activitatea aparent rău intenționată pe computerul dvs., uneori software-ul și aplicațiile pot abuza de permisiunile lor pentru a crea conexiuni de rețea neautorizate, care ar putea fi exploatate pentru a colecta datele utilizatorului de pe computer. VIDEOARE RECOMANDATE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ... redare videoSmartphone-uri așteptăm cu nerăbdare până în 2020 | TechRadar Talks Interviu hands-on și dezvoltator GoPro Max | ... 28/01 / 20GoPro Max hands-on și interviu pentru dezvoltatori | TechRadar la CES 2020 Y Brush vă poate curăța dinții în 10 secunde | ... 26/01 / 20Y Peria vă poate curăța dinții în 10 secunde | TechRadar la CES 2020 Samsung arată cel mai subțire al lumii ... 25/01 / 20Samsung arată cel mai subțire Chromebook din lume | TechRadar la CES 2020 GoPro Hero 8 Mods ar putea face cel mai bun ... 24/01 / 20GoPro Hero 8 Mods ar putea face cel mai bun aparat de fotografiat vlogging din 2020 | TechRadar la CES 2020 Samsung ne spune despre planurile lor de viitor ... 23/01 / 20Samsung ne spune despre planurile lor de viitor, inclusiv 8K, AI și streaming | TechRadar la CES 2020 Acesta este locul unde firewall-urile intră într-adevăr, insistând asupra faptului că software-ul de pe computerul dvs. are permisiunea expresă de a vă conecta online, menținând, de asemenea, atacurile la distanță blocate. În timp ce unele firewall-uri sunt furnizate ca produse de sine stătătoare, altele vin ca parte a unei suită de securitate Internet de la companii antivirus care pot oferi o gamă largă de protecții suplimentare. Aici vă prezentăm cea mai bună protecție pentru firewall pentru computerul dvs., acoperind primele platforme de protecție firewall plătite, urmate de cele mai bune. Doriți compania sau serviciile dvs. adăugate în acest ghid al cumpărătorului? Vă rugăm să trimiteți o solicitare prin e-mail la wish.athow@futurenet.com cu adresa URL a ghidului de cumpărare din subiect.
 4. Pablo Escobar nu mai este de mult doar numele unuia dintre cei mai mari traficanţi de droguri din istorie. De câteva săptămâni, Pablo Escobar este şi un brand de smartphone-uri şi nu unul oarecare, ci unul care promite telefoane pliabile la bani puţini, sub cele cerute de concurenţă. Modelul Escobar Fold 1 a fost anunţat la finalul lui 2019 drept telefonul care va „îngropa Apple”, iar acum primim un anunţ nou pentru Escobar Fold 2, care pare să ia în vizor Samsung... cu un telefon care arată identic cu Galaxy Fold. Toată situaţia este cel puţin bizară. Originalul Escobar Fold 1 era un simplu Royole FlexPai cu o altă vopsea pe carcasă. În acelaşi timp, CEO-ul Royole a declarat la CES că nu cunoaşte detaliile vreunui parteneriat cu brandul Pablo Escobar pentru lansarea unei versiuni noi de FlexPai. În timp ce FlexPai costa peste 1.000 de dolari, modelul promis de fratele lui Escobar era listat la numai 350 de dolari americani.
 5. Ştiam din diverse zvonuri că Samsung pregăteşte un eveniment de lansare „Unpacked” pentru dispozitivele Galaxy S20 şi probabil noul Galaxy Fold pentru luna februarie, însă abia acum avem o dată oficială pentru acesta. Compania a confirmat faptul că va organiza evenimentul în San Francisco, însă există posibilitatea ca un eveniment european să aibă loc simultan, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut în cazul modeleleo Galaxy S10, care au fost lansate simultan în Marea Britanie şi SUA.Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 11 februarie, şi va dezvălui nu mai puţin de patru dispozitive mobile diferite de la Samsung, din seriile Galaxy S şi Galaxy Fold. Despre modelele din gama S am mai vorbit zilele trecute în articolul despre întreaga serie Galaxy S20. Dacă într-adevăr Samsung va face trecerea la acest nume, este posibil să avem de a face cu trei modele distincte: Galaxy S20, Galaxy S20+ şi un nou model Galaxy S20 Ultra, care va înlocui în gamă varianta Galaxy S10 5G (review) din prezent. De altfel, modelul Galaxy S20e nu mai există, fiind deja înlocuit de Galaxy S10 Lite, proaspăt anunţat. Pe lângă aceste trei modele, Samsung ar putea prezenta în cadrul evenimentului Unpacked şi un nou telefon pliabil Galaxy Fold. Mulţi îl numesc pe internet Galaxy Fold 2, însă acesta va fi mai degrabă un alt tip de dispozitiv cu ecran pliabil. Acesta va adopta o formă de tip „clamshell”, similară în design cu cea a lui Motorola Razr. Acest model este aşteptat cu o interfaţă nouă, adaptată noului format, încărcare rapidă şi o protecţie de sticlă deasupra ecranului, o premieră pentru telefoanele pliabile. Astfel, rezistenţa ecranului va fi îmbunătăţită, fiind mult mai rezistentă la zgârieturi decât pelicula din plastic de pe Galaxy Fold 1 Contul de Twitter „Samsung_News_” a publicat şi o imagine realizată în photoshop care dezvăluie ceea ce ar putea să însemne dreptunghiurile care înlocuiesc literele „a” în logo-ul Galaxy al noului eveniment Unpacked. Primul ar putea reprezenta noul design dreptunghiular al camerelor de pe Galaxy S20, iar al doilea ar putea fi telefonul Galaxy Fold, în format pliat.
×
×
 • Create New...