Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

SnAyKeThEbOy

Member
  • Content Count

    1
  • Donations

    0.00 Eur 
  • Joined

  • Last visited

  1. Nick » SnAyKeThEbOy Vârsta ta? » 17 Ore (link gametracker) » main putin de 3 ore dar vin de la te lov3sc Facebook (obligatoriu) » https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn Steam [ON/OFF] » OFF Ai citit regulamentul? » I Love Furien Unde te putem contacta? » pe messenger Ești activ pe teamspeak3? » mai rar Descrie-te în maxim 3 cuvinte » intelegator, perseverent, corect. De ce crezi că ai merita să fii acceptat? » pentru ca pot ajuta serverul cu codati pentru un gameplay experience mai frumos pentru toti playeri

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
  • Create New...