Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

pipuwka

Member
  • Content Count

    5
  • Donations

    0.00 Eur 
  • Joined

  • Last visited

  1. Nume: Ion Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Sa ajut copmunitatea... ca so radicam la un nivel cat mai inalt! Ce secțiune dorești spre moderare?: GAMING Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Noutati, imbunatatiri... Si dezvoltare inalta. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Desigur Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări:Stiu ca sunt nou pe forum... si asta abea e prima zi la mine pe forum, dar va rog sa aveti increde in mine... stiu ca trebuie sa am vechime (14) zile dar nu mam putut aptine sa fac cerera asta! Doar varog foarte frumos sa aveti incredere si atata. Poți intra pe teamspeak la ședințe ?:Da

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
  • Create New...