Jump to content

Van-Damme

Member
 • Content Count

  10
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About Van-Damme

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pai normal ca e acelasi daca asa joc eu … da mi o faza clara de wall.. nu are nici o treaba.. doar spuneam ca si el da numai cap si prefire, asa cum fac si eu dar tot eu iau ban a 2 a oara ..
 2. nici macar nu v ati uitat la demo, spuneti mi o faza clara de wall.. bucus zice ca am de cand a jucat cu mn 2v2 pe server contra la niste roboti si le dadeam numai cap.. si ma injura bucus de toti mortii da am tacut din gura.. George ala nu e suspect de wall niciodata desi da numai cap si prefire.. il injura tot server ul si toata lumea spune ca are hack..
 3. Iar aceeasi poveste.. prefire, sunteti incredibili ma jur.. da frate demo ul pe sectiunea de overwatch.. daca intra omu prefire gata are wall.. pe harta cu 200 de jucatori tre sa intru cu tinta in pamant.. daca stiu ca e in smoke sau il aud de ce sa nu trag.. da pe George ala de ce nu ii dati ban pe acelasi motiv ? joaca cam ce joc si eu.. prefire, tinta sus pe cap mereu.. acelasi lucru..
 4. Nick : Van-Damme Steamid :STEAM_1:1:513776852 Data : 11/18/2019 Ora : 8:30 Mapa : de_overpass Link SB : http://go.cspower.ro/bans Link Overwatch : http://go.cspower.ro/overwatch De ce consideri ca meriti unban : ca n am hack ..........
 5. si care e faza cu conturile vac banned, am luat ca m am activat in compeuri nu pe publice.. Si ba da Punct, trebuie sa te uiti si pe demo.. CU SONOR CA SE AUDE INFO SI PASII. atata timp cat eu stiu ca nu am jucat si nu joc cu hack.. de ce sa fix conturile vac banned sa fie motivul... asta cu utilitatile.. tie nu ti se intampla sa dai o grenada sau un flash si fix atunci sa fie cineva acolo sau chiar sa si mori cu utilitatea aia in mana.. daca dau sa vad daca e cineva acolo gata am wall?... normal ca nu joc nimic primele runde daca nu sunt incalzit.. nu sunt scream .. prefire normal ca fac daca aud info sau il aud de la pasi pe cineva, daca ma suspectai de ce nu mi ai facut demo uri sau de ce nu mi ai dat ban.. pozitionez tinta exact unde vine adversarul.. da unde sa o pozitionez, pe langa el? daca il aud ca alearga spre mine ce sa fac sa bag capul in pamant?... pe public sunt playeri pe toata harta si in cel mai mic colt, normal ca mai intru prefire daca stiu ca ar trebui sa fie cineva acolo.. sunt cate 15 20 de playeri la fiecare echipa pe harti nu prea mari.. Domnul Dan mi a dat ban pt prefire si acum spune radar.. cum vine asta.. toti o bagati pe asta cu tinta de parca nu e normal sa stai cu tinta sus... de parca(,) capul e la picioare.. Si daca demo ul e de la overwatch, nu ar fii trebuit sa se vada wallhack ul? am vazut ca aveti sectiune cu overwatch pe forum, de ce nu dati demo ul si acolo daca va tot bateti pe motive ba ca am radar ba ca unu zice de conturile vechi.. cornel zice ca nu e convins de wall.. cine ce sa mai creada..
 6. Ce pareri ca sunt 500 de views si doar Cornel a raspuns.. si ce te referi la radar ca nu inteleg?
 7. Nick : Van-Damme Steamid : STEAM_1:1:513776852 Data : 18/10/2019 Ora : 19:00 Mapa : de_cache Link SB : http://go.cspower.ro/bans Link Overwatch : http://go.cspower.ro/overwatch De ce consideri ca meriti unban : pentru ca nu joc cu hack ..
×
×
 • Create New...