Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

ImPacT 💥Moldovenii.CsPower

Manager Server
 • Content Count

  14
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About ImPacT 💥Moldovenii.CsPower

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu te mai lauda ca ai fost admin pe alte sv ca imi vine sa dau la rate , PRO , daca esti acceptat , contacteaza-ma undeva pentru ca iti voi cere si alte detalii de contactare , steam-id-ul il aflii din cand esti pe server si scrii status in consola , domnule admin pe himero.laleagane.ro .
 2. Pro , da-mi mesaj in privat cu datele tale si nr de telefon, pana nu ma contactezi nu iti voi pune gradul.T/C
 3. contra , nu e corect , oricine are orele specifice si are un comportament decent si merita sa aiba grad ar trebui sa primeasca , iar de microfon nu e nevoie sa iti poti face treaba .
 4. in primul rand , nu ai citit regulamentul . in al doilea rand , ai avut helper pe care eu insumi l-am scos pentru inactivitate , DUPA CE TE-AM AVERTIZAT CU O ZI INAINTE CA ITI VEI LUA REMOVE DACA NU INTRII SA ITI FACI DATORIA. in al treilea rand , ai nevoie de mai mult de 15 ore. contra , revin-o in cateva zile , cu dovezi ale activitatii tale . T/C
 5. Chat Consola !gag numele motivul sm_gag numele motivul !mute numele motivul sm_mute numele motivul !kick numele motivul sm_kick numele motivul !rename numele motivul sm_rename numele motivul !ct numele sm_ct numele !t numele sm_t numele !mapvote sm_mapvote !map numele hartii sm_map numele hartii !setnextmap numele hartii sm_setnextmap numel hartii
 6. Cine este de acord cu auto Bhop sa scrie "cu" iar cine nu este de acord "fara" , Va multumesc .
 7. Nickname (tau) :ImPacT Prenumele (tau) :Cosmin Nickname (victimei) :PON4IK_Love Steamid (victimei) :STEAM_1:0:515923716 Dovada : Wallhack
 8. Nickname (tau) : Prenumele (tau) : Nickname (victimei) : Steamid (victimei) : Dovada : Altele ? :

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...