Jump to content

Sign In

Sign InSign Up

WELCOME !

Căutăm oameni serioși pentru posturile de: Supervizor, Super-moderator, Moderator și Designer. De asemenea suntem și în căutarea unor servere care să ni se alăture ca servere afiliate. Forumul CSPOWER vă pune la dispoziție o gamă largă de resurse atât pentru Photoshop, HTML, CSS și diferite platforme online cât și pentru Counter-Strike pentru cei pasionați de acest joc, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

TS.CSPOWER.RO

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe serverul nostru de voice server (TS3), pentru a-ți face prieteni noi și a începe să comunici cu staff-ul nostru minunat. Dacă aveți un clan de orice tip vă așteptăm să îl aduceți la noi. Vă oferim permisiunile și canalele personalizate după dorința dumneavoastră. De asemena căutăm și staff activ, serios și responsabil, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

WE ARE BACK IN POWER !

Fiecare membru este special în felul lui, niciodată să nu te râzi de altul sau să îți bați joc de dânsul, deoarece noi oamenii avem defecte, nimeni nu este perfect. Noi ne respectăm membrii noștri și încercăm să îi ajutăm cu ceea ce putem noi și încercăm să facem această comunitate un loc mai sigur pentru toți.

WHERE YOU FIND US !

Nu uita să te alături grupurilor comunității noastre, în aceste grupuri se vor organiza competiții prin care poți câștiga bani. Dacă dorești să te alături unui grup de-al nostru (Facebook / Steam / Gametracker) le găsești în sidebar-ul de pe forumul nostru, mulțumim pentru că ești alături de noi!

Sign In

Don't have an account? Sign Up

  • Not recommended on shared computers


  • Forgot your password?

ABOUT US

Suntem o comunitate în plină expansiune cu gameri serioși și servere de calitate . Te invităm alături de noi pe serverul de teamspeak TS.CSPOWER.RO pentru a comunica cu staff-ul comunității. Forumul CSPOWER vă pune la dispoziție o gamă largă de resurse atât pentru Photoshop, HTML, CSS și diferite platforme online cât și pentru Counter-Strike. Pentru cei pasionați de gaming, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

PARTENERS

ENIXSERVERS Click Here
Teamspeak Server Click Here