Jump to content

Sign In

Sign InSign Up

WELCOME !

Căutăm oameni serioși pentru posturile de: Supervizor, Super-moderator, Moderator și Designer. De asemenea suntem și în căutarea unor servere care să ni se alăture ca servere afiliate. Forumul CSPOWER vă pune la dispoziție o gamă largă de resurse atât pentru Photoshop, HTML, CSS și diferite platforme online cât și pentru Counter-Strike pentru cei pasionați de acest joc, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

TS.CSPOWER.RO

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe serverul nostru de voice server (TS3), pentru a-ți face prieteni noi și a începe să comunici cu staff-ul nostru minunat. Dacă aveți un clan de orice tip vă așteptăm să îl aduceți la noi. Vă oferim permisiunile și canalele personalizate după dorința dumneavoastră. De asemena căutăm și staff activ, serios și responsabil, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

WE ARE BACK IN POWER !

Fiecare membru este special în felul lui, niciodată să nu te râzi de altul sau să îți bați joc de dânsul, deoarece noi oamenii avem defecte, nimeni nu este perfect. Noi ne respectăm membrii noștri și încercăm să îi ajutăm cu ceea ce putem noi și încercăm să facem această comunitate un loc mai sigur pentru toți.

WHERE YOU FIND US !

Nu uita să te alături grupurilor comunității noastre, în aceste grupuri se vor organiza competiții prin care poți câștiga bani. Dacă dorești să te alături unui grup de-al nostru (Facebook / Steam / Gametracker) le găsești în sidebar-ul de pe forumul nostru, mulțumim pentru că ești alături de noi!

RULES FORUM!

Alexandru

u60VsMf.png

Informatii Generale


- Toti utilizatorii sunt obligati sa citeasca acest regulament, invocarea scuzei "Nu am stiut" nu va fi luata in considerare, el fiind prezent in prima categorie de pe forum intr-un forum numit "Regulament". De asemenea, acesta poate suferi modificari ulterioare, astfel ca recomandam recitirea lui periodica. 
- Conducerea forumului nu este raspunzatoare juridic de continutul mesajelor si fisierelor postate, aceasta apartinand in totalitate utilizatorilor. 


 

Reguli Forum
Regula 1: Limbajul folosit trebuie sa fie unul de loc public. Acesta nu trebuie sa contina cuvinte obscene, injurii aduse altor membri, atacuri la persoana fie cu sau fara injurii. 
- Daca un alt membru va provoaca / va aduce injurii, nu raspundeti cu aceeasi moneda, deoarece la aplicarea regulamentului nu se va face diferentiere. 
Raportati faptul unui moderator/administrator . 
- Nu se accepta posturi cu continut rasist.
* Aceste mesaje vor fi sterse / editate, iar membrul / membrii vor fi sanctionati. 


Regula 2: Este interzisa folosirea mai multor conturi de catre acelasi utilizator (clone). 
- Evitati de asemenea folosirea de nickuri asemanatoare cu unele deja existente pentru a nu crea confuzie.
- Daca ai uitat parola unui cont, foloseste butonul "Am uitat parola" . 
* Conturile facute in plus vor fi banate, iar utilizatorul va primi warn pe contul act
ual. 

Regula 3: Nu sunt acceptate asa zisele "tepe" 

- In cadrul acestei comunitati sunt interzise asa zisele "tepe". Orice utilizator al forumului care va incerca si/sau va realiza un asemenea fapt va fi sanctionat cu ban 1 luna. In cazul moderatorilor sanctiunea consta in scoaterea definitiva a accesului + ban 1 luna. 

!! A se lua la cunostinta ca pentru aceasta regula, orice utilizator ce detine accese precum tc, edit, pin etc la o categorie va fi considerat moderator si va fi sanctionat ca atare. 


Regula 4: Postarea de informatii, crearea unui topic, mesajele, atasarea fisierelor 
- Nu copiati mesaje / fisiere din alta parte fara a preciza sursa. In cazul in care copierea acestora este interzisa, renuntati la postarea lor.
- Este interzisa atasarea softurilor comerciale fara licenta si fisierelor de tip "crack" sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ( virusi, spyware ).
* Aceste mesaje / fisiere vor fi indepartate, iar membrul va fi sanctionat. 


* Inainte de a crea un nou topic 
- Verificati daca sunteti la rubrica in care acesta se incadreaza cel mai bine pentru a evita postarea aceluiasi subiect de 2 ori. Folositi functia "Cautare & Search" daca este necesar.
- Alegeti un titlu adecvat, care sa insinueze continutul topicului. Evitati sa puneti nume incomplete sau de genul "lol", "ajutor", "urgent" etc.
* Mesajele vor fi mutate / sterse, titlurile editate, iar membrul va fi sanctionat. 


* Mesajele 
- Nu folositi texte colorate in exces sau cu dimensiuni mari, decat daca este benefic.
- Inainte de a posta, cititi cu atentie ce s-a discutat inainte, pentru a evita repetarea. Valabil mai ales in cazul topicurilor ce se intind pe mai multe pagini.
- Verificati inca odata continutul mesajului inainte de a da "Trimite", pentru a nu se fi strecurat greseli care ar putea duce la neintelegerea acestuia. 
- Este interzis dublu postul (dublu post = cand un utilizator posteaza un mesaj dupa ce a mai postat unul in mai putin de 12 ore) 
- Este interzisa postarea aceluiasi mesaj de mai multe ori ( flood ).
* Mesajele vor fi mutate / editate / sterse , iar membrul va fi sanctionat. 


* Atasarea fisierelor 
- In primul rand este interzis atasarea de fisiere care contravin legilor in vigoare, contin date cu caracter personal, virusi etc.
- Orice utilizator inregistrat poate atasa la un post fisiere pana la limita de 1024 kb, de aceea va rog sa evitati postarea de link-uri catre alte site-uri unde ati incarcat respectivele fisiere ( imagini de cele mai multe ori ). 


Regula 5: Avatare, semnaturi si informatii profil 
- Atat in semnaturi, in avatare, dar si in informatiile de la profil (campurile pentru contacte, locatie, server preferat. interese, etc) nu trebuie sa apara mesaje sau imagini ce au un continut obscen sau reclame catre alte forumuri/ site-uri / servere din alta comunitate.
- Semnaturile nu trebuie sa contina mai mult de 1 videoclip (de pe youtube) / 1 imagine mare (pana in 700x450) / 3 imagini mici (pana in 400x200) / un text mai mare de 10 randuri. 
* Imaginile/mesajele ce au un continut obscen vor fi sterse, iar in cazul semnaturilor privind a doua regula, imaginile/mesajele vor fi adaugate in spoiler de catre administrator in caz ca membrul refuza. In urma acestor fapte membrul va fi sanctionat. 

Motivele pentru care se va da warn / ban membrilor si cum se vor da acestea
* Off-Topic - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in TOPIC sau in PM !
* Post Hunt - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in TOPIC sau in PM !
* Dublu post - Se va oferi warn doar dupa minim 1 avertisment verbal in TOPIC sau PM ! 
* Spam - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in TOPIC sau PM ! 
* Încălcare regulament - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in TOPIC sau PM ! 
* Post făcut în bătaie de joc - Se va oferi direct warn !
* Bump & Update Topic - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in TOPIC sau PM ! 
* Semnătură / avatar inadecvat - Se va oferi warn doar dupa minim 2 avertismente verbale in PM ! 
* Cont multiplu - Se va oferi direct warn conform regulii "un cont warn .." !
* Cont multiplu - BAN - Se va oferi direct ban permanent conform regulii ".., celalalt ban" !
* Reclamă fără intenție - Se va oferi warn doar dupa minim 1 avertisment verbal in TOPIC sau PM ! 
* Reclamă intenționată - Se va oferi direct ban permanent pe nume sau IP !
* Limbaj inadecvat minor - Se va oferi warn doar dupa minim 1 avertisment verbal in TOPIC sau PM ! 
* Limbaj inadecvat grav - Se va oferi direct ban 2 saptamani !
* Comportament inadecvat minor - Se va oferi warn doar dupa minim 1 avertisment verbal in TOPIC sau PM ! 
* Comportament inadecvat grav - Se va oferi direct ban 2 saptamani ! 

ABOUT US

Suntem o comunitate în plină expansiune cu gameri serioși și servere de calitate . Te invităm alături de noi pe serverul de teamspeak TS.CSPOWER.RO pentru a comunica cu staff-ul comunității. Forumul CSPOWER vă pune la dispoziție o gamă largă de resurse atât pentru Photoshop, HTML, CSS și diferite platforme online cât și pentru Counter-Strike. Pentru cei pasionați de gaming, scopul nostru este de a ajunge numărul 1 în România.

PARTENERS

ENIXSERVERS Click Here
Teamspeak Server Click Here